DogTrace D-Control EASY
Potřebujete mít svého psa pod okamžitou kontrolou? Chcete jej cvičit a vychovávat snadno, rychle, přesně a účinně? Elektronický výcvikový systém DOGtrace d-control, sestávající... více »
od 1 898 Kč
- Kritické (1) |
- Odborné (0) |
- Video (0)
- Profesionální výrobek.
- Máme 30 kg psa a i nejnižší úroveň korekčního impulsu je moc silná - pes zakňučí.
Mám problém, aby elektrody přijímače měly dotek s kůží psa. Přitom pes je krátkosrstý. Většinou kontakt není, pes na impulzy nereaguje. Dal jsem delší elektrody, nepomohlo. Zkouším obojek ještě více utáhnout a uvidíme.
Martin
Přidáno: 15. listopadu 2011
- funguje
- předražený
- za 1/3 cenu koupíte lepší
- plast
- baterie v něm nic nevydrží,zkoušel jsem i drahé
funguje dobře ,ale je tu velké ALE obdobné zařízení zakoupíte i za 1/3 cenu a funguje obdobně.Takže výrobek chválím zato jak funguje,ale je trochu předražen.Mám ještě druhy podobný obojek z http://www.giga-shop.com/cs/ a ten funguje stejně.Hlavně velke zklamaní je výdrž baterie-vtomto vydrží tak 3 dny a v tom levnějším přez 2 měsíce
- Pes dobře reaguje
- Aktivace ovladače + obojku.
- Materiál obojku.
Tento produkt mi doporučila známá.Zatím se s obojkem učím zacházet.Moje fena mi utíká za srnčím a nereagovala na přivolání, proto jsem si tento obojek pořídila. Od doby, co vlastním el. obojek jsme při procházkách na žádnou zvěř nenatrefili, takže jsem neměla ještě příležitost produkt vyzkoušet v dané situaci.
Zobrazuji 1 - 12 ze 12 recenzí