Nejnovější recenze ze sekce Výcvik psa
- Spolehlivý
Určitě se hodí...a bude bezedný? :-)
pes venku nereaguje...jen,když jdeme a je klid
- Kvalitní baterie, dlouho vydrží
- bohužel náš pes poutko utrhl během 5 minut :-(
Nefunguje vysílač nedoporučuji
- praktické
super
- Dobrá cena k nabídce co obojek umí.
Obojek jsem již vyzkoušela a jsem spokojená. Má veškeré funkce, které potřebuji. Byla jsem zvykla na takové těžší, plně vodě odolné el. obojky s velkým dosahem, ale samozřejmě toto se odráželo v ceně.
Pro dlouhodobý výcvik psa (zkoušky,..) možná není úplně dostačující - nejsem si jistá, zda by obojek "přežil" . Přeci jen je z takového lehčího materiálu a není plně vodě odolný. Ale s tímto vědomím jsem si ho kupovala.
Pro běžné trápení s útěkářským a vše žeroucím pejskem je plně dostačující. Dobrá i délka dosahu.
Za mne - ano - doporučuji.
- Funguje tak jak je udáváno.
- Vzhled, zpracování a je šikovný
Výborná výcviková pomůcka.
Vhodný i do vody
- jednoduchý, dobré ovládání
- jednoduché ovládání
- poměrně velký ovladač, uvítala bych možnost zavěsit za šňůrku
Pokud se používá dle doporučení k výcviku a nikoliv k trestání, pejsek si rychle zvykne a rád poslouchá.
Zatím nevím - dárek
- Malé množství
- Máme větší pozemek aplikace vyšla pouze na dvakrát
Po aplikaci je dá se říct klid.Občas se ňejaký psí chcanec najde ale oproti tomu jak to vypadalo před aplikací tohoto přípravku se to nadá srovnat.Uvítal bych větší balení a nižší cenu.Máme trošku delší pozemek ale ne až tak moc aplikujeme cca na délku 25m a ne místo vedle místa a 500ml balení vyšlo pouze na 2krát.Uvítal bych větší balení třeba 5l s tím že si do aplikátoru vždy doliji a nižší cenu.
- kvalitní výrobek mám už druhý a několik let a spokojenost, pozor nesmí vám ovladač spadnout na zem, uvítal bych gumový obal (něco, jak na mobil)
- Co na to říct prostě pamlskovač svou funkci plní
- skutečně daleko slyšitelná
- Malý
- Karabina
- Nelze vybrat barvu
Velmi mě zklamala barva - ani zde na fotkách tak ošklivá barva není. Když už nelze vybrat barvu, bylo by fajn posílat neutrální barvy. Růžový pamlskovník nikdo z naší rodiny nebude používat. Pamlskovník jsem objednala synovi, takže za mě velké zklamání.
Jinak je praktický, je malý, dá se připnout na karabinu. U nás bohužel nebude mít využití z důvodu barvy.