Nejnovější recenze ze sekce Výcvik psa
DogTrace obojek guma
Přidáno: 22. února 2024
(naposledy upraveno 22. února 2024)
Zakoupeno v Dogtrace.com
Super spokojenost hlavně náš pejsek je spokojeny
- lehký, až na 3 pejsky
- výboj zabral až na hodnotě 80, asi má moc chlupů
Všechno v pořádku.
- Dobrý materiál
- Pěkná, funkční, dobře plní účel. Na výuku psa ideální.
- když pes stiskne trochu více, zůstanou v PUR pěně vidět zuby
- PUR pěna je oproti reálnému zvířeti o dost tužší - řekla bych, že se hůře uchopuje
- zatím bez problémů
- vše funguje jak má
- pejsci reagují velmi rychle na upozornění
nic jsem nenašel
- Pískám s ní na psa .
Kvalitní roh .
Opravdu funkční postroj-pejsek fakt netahá!
chodíme bez vodítka, funguje skvěle i na zvuk, výboj jen v krajním případě
- malý přijímač
- malá vysílačka
- přehledná tlačítka
- Výborná kvalita, dlouhý dosah, vodotěsný, skvělá ovladatelnost, není třeba často nabíjet
Bentech Elektronický výcvikový obojek D776
Registrovaný uživatel
Přidáno: 9. února 2024
(naposledy upraveno 26. srpna 2024)
- Používám na penis, na nic jiného se to použít nedá.
- Rozmery RD 16 m, obojek již od 10 metrů nefunguje.
Zakoupeno přes obchod Alza. Jakmile obojek dorazil, ihned jsem ho zprovoznil a spároval dle návodu. Bohužel obojek je nefunkční, dle návodu, tzn. že vzdálenost redukovali z 800 m maximálně na deset metrů. Ihned jsem volal výrobci Bentech, že mám nefuknční zboží, NEZÁJEM - MÁME PRACHY, UŽ NÁS NEZAJÍMÁTE.
Informoval jsem obchod Alza, avšak ten NEZÁJEM - MÁME PRACHY, UŽ NÁS NEZAJÍMÁTE.
Obojek jsem tudíž zkrátil na obvod mého penisu a ovladač má manželka. Tímto děkuji oběma výše uvedeným společnostem, za zpestření mého erotického života. Ty vibrace nádhera a ty el. rány krása. Akorát mám smůlu, když nejsem v dosahu. Délka mého domu je 16 m. Avšak na tuto vzdálenost již obojek nereaguje. Přísahám, že pokud výrobce obojku garantuje dosah aspoň 20 metrů, ihned objednávám.
Od těchto dvou společností, bych tak maximálně koupil toaletní papír.
Petrainer PET998DR
Přidáno: 8. února 2024
(naposledy upraveno 8. února 2024)
Zakoupeno v Elektronické obojky pro psy
- dobra komunikace se psem na poslusnost
- Neni
- Velikost
- Materiál
- Neni
DogTrace d-control professional 1000 mini
Přidáno: 7. února 2024
(naposledy upraveno 7. února 2024)
Zakoupeno v Půjčovna obojků
- Velký dosah
- Voděodolný
Funguje skvěle
Skvělý design ovladače
Jednoduché ovládání
- Lehké
Náš pes se velmi rychle odnaučil zbytečně štěkat ač používáme krátce.
Návod s velmi drobným písmem
- Vysoká cena
- Na procházce pes uteče a na žádné impulsy nereaguje
Používám krátce, ale pes přesně ví, kdy ho má na krku a kdy ne. Zatím jsou nejúčinnější vibrace. Když se ale teriér rozhodne něco udělat, nic ho nezastaví.
- Dodané zboží odpovídá popisu.
- Dobrá cena
- Na našeho psa bohužel nefunguje
Bez kapek chodil pes dělat potřebu na podložku zhruba 1:1 (1× na podložku, 1x vedle). Po použití kapek se to změnilo na cca 1:4÷5 (1x na podložku, 4÷5x vedle). Pes má cca 2,5 měsíce a kapky byly zkoušeny jen den a něco. Ještě jim dáme šanci a pokud se to nezlepší, tak je začneme používat opačně, tedy na místa, kde nechceme psí exkrementy.
Zobrazuji 321 - 340 ze 500 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Další »