Nejnovější recenze ze sekce Výcvik psa
- splňuje účel
- Obojek zatím funguje jak jsem si představoval. Používám ho na omezování pojídání exkrementů při venčení svého psa. Vzhledem k tomu, že pes má celkem hustou srst (je to hovawart), jsem překvapen, že cítí negativně již výboj stupně 3 ( max. je 16). Já jsem na ruce začal nepříjemně cíti až st. 6. Každopádně pojídání se zredukovalo, tak uvidím jak dlouho to potrvá, než negativní motivaci nebudu muset používat. Čím dříve tím lépe.
S elektrickými obojky jsme s přítelem velmi spojený . Naši psi už je ani nemají na sobě , stačí jim jen ten tvůj co je upozorňuje . Takže my jsme spokojený .
- perfektně funguje
Absolutně nereaguje na štěkání! S pozdravem dlouhosrstý jezevčík.
Nedoporučuji vám za tohle utrácet !
Obojek splnil očekávání pes se vrací na zvukový signál párkrát jsem musel dat vibrace a jednou výboj. Teď už poslouchá na přivolání nebo písknutí. Obojek splnil svůj účel .
Elektrody jsme objednávali již podruhé, obojek používáme tři roky, takže nebylo divu, že se nám jedna elektroda vyšroubovala a ztratila se. Jednoduchá manipulace a výměna, obojek funguje výborně!
- za tu cenu výborný
- Na pamlsky dostačující
- Máme krátce, zatím žádná
S výrobkem od firmy Dogtrace d=control 600 jsem byl 15 let maximálně spokojen po všech stránkách.
Kolegové, kteří zakoupili o něco levnější výrobky od jiných firem, avizovali problémy.
Proto doporučuji jen výrobky firmy Dogtrace.
- vstřícnost
Uzivatelsky dobre navrzeny vyrobek.
Drobna vada je spatne vyrobeny tkaloun
Po chvili pouzivani se rozbil..
- Píská
- Vypadá jako kdyby byla na několika místech prasklá, pes bez reakce
- ...
- nemusím to dávat do kapes
- pěkné provedení
- vše OK
- no problem
Zobrazuji 461 - 480 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Další »