Nejnovější recenze ze sekce Výcvik psa
- přesně padnoucí, pevný
nic
- Nadnáší pejska na hladině
- Možnost úpravy velikosti
Vestičku jsme nakonec koupili ve velikosti XS a tuo ve vel. S jsme vrátili.
Ale veliká spokojenost ☺️
NOBBY Žralok modrá XS 25 cm
AllRoad_Traveler
Přidáno: 21. července 2024
(naposledy upraveno 21. července 2024)
Zakoupeno v HappyZoo
- Velikost XS zvolená na Pražského Krysaříka krásně padne
- Dobrá cena.
- Možnost přizpůsobit velikost dle těla pejska.
- Opravdu drží pejska na hladině.
- I přes nastavení velikosti občas pejsek protáhne přední tlapky otvorem na krk. Ale jinak spokojenost☺️
Velká spokojenosti s vestičkou.
Pejsek si brzy zvyknul.
Napomáhá mu při plavání a s ploutvičkou vypadá roztomile ☺️
asi dobrá pomůcka, ale bohužel dorazila rozbitá, neliká
můj pes pořád něco okusuje, tak jsem mu pořídila tuhle v větvičku z kávovníku, protože z ní nejsou třísky, které by psa mohly zranit. Objednala jsem již druhou. Pes si spokojeně hlodá
Kvalitny produkt
- mám zkušenost s nejmenší velikostí,dokonce plave, vydrží .500 g jsem neodhadla pro naši 5 měsíční fenku je zatím moc těžký aport,nosí ho většinou ve svislé poloze, ještě budu muset počkat, i když se jí líbí a má o něj zájem.
- jednoduché ovládání a nastavení
lepší popsání otevření přijímače pokud při povolení šroubků nejde oddělat víčko, přitom by stačilo do návodu napsat že stačí povolenými šroubky zatlačením na ně že se víčko uvolní
- jenoduchá obsluha i nastavení
bylo by dobré od firmy aby trochu lépe popsala otevření přijímače, aby nedocházelo k zbytečným nedorozuměním, viz můj případ že jsem nebyl schopen přijímač otevřít, přitom by stačilo napsat do návodu, že pokud víčko nejde stačí zatlačit na povolené šrobky, které víčko uvolní, tímto se také moc omlouvám výrobci za mé předchozí výroky z hodnocení
- Kvalitní značka
- Hlavně Česká firma
Splňuje účel
- kvalita, výdrž
- Nefunguje
- Vesta psovi (křepelák) sedí - velikost L
- vhodná délka i obvod přes hrudník
- psovi se v ní dobře plave
zapískám a psík přiběhne, nemusí se na něj řvát
- poměr cena výkon
- poutka na zádech
- délka popruhů
popruhy pod hrudníkem by mohly být delší a kolem krku naopak kratší aby vesta nesjížděla na bříško a víc psovi držela na hrudníku, ale jinak za tu cenu super, ve vodě jsme zatím ještě nestihli zkusit
- Kvalitní výrobek, pěkný český návod, dlouhý obojek.
- Po dvou dnech používání pes již nadměrně neštěká a po necelém týdnu už obojek ani nedávám. Podotýkám že měl nastaven akustický signál a následně nejnižší intenzitu impulzu.
- 6 intenzit (první pouze akustický signál 2 až 6 s impulzem)
Nelze vypnout, je nutno demontovat 4 šroubky a vyjmout baterii.
COLLAR Puller výcvikové kruhy pro psy Mini 18 x 2 cm 2ks
Přidáno: 7. července 2024
(naposledy upraveno 7. července 2024)
Zakoupeno v HappyZoo
Výborná tréninková pomůcka
DogTrace D-Mute elektronický obojek proti štěkání pro velká plemena psů
Anonym
Přidáno: 7. července 2024
(naposledy upraveno 7. července 2024)
- funguje téměř okamžitě, u nás byl výsledek již po druhém nasazení a to na střední mod, po našem odchodu bylo naprosté ticho! a to dříve pes ječel jak tur celou dobu co jsme byli pryč.
- je třeba ten obojek fakt nasadit dle návodu tak aby se nehýbal
- opravd vřele doporučuji všem, kteří byli dosud bezradní a nic jim nefungovalo...
- vždy jsme kupovali spíš levnější věci, ale tentokrát musím opravdu říct že jsme moc spokojeni a vyšší cena se nam naprosto vyplatila..
- zakoupili jsme v eshopu dogtrace - kde byla skvělá domluva a rychlé zaslání
DOPORUČUJI VŠEM - vysoce funkční a kvalitní výrobek
Zobrazuji 141 - 160 ze 500 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Další »